Servicon

en uafhængig virksomhed med speciale i tekniske tjenester og logistik til it- og elektronikbranchen

Tjenester

Support

Servicon kan tilby brukerstøtte til kunder I hele Norden. Vi kan tilby håndtering av sluttbruker,
henvendelser via e-mail, lokale telefon nummer i Sverige, Danmark og Finland og andre løsninger tilpasset våre oppdragsgivere.

Vi kan tilby standard åpningstider mellom 08.00 og 17.00 Vi kan også tilpasse tilgjenglighet til kundes ønsker og behov.

All viktig informasjon fra alle henvendelser blir logget I Servicon’s database. Denne informasjonen blir sendt våre oppdragsgivere i månedlige rapporter.
Rapportene inneholder modell utstyr, problem beskrivelse etc for alle henvendelsene vi får.
Informasjonen er viktig for å kartlegge produktfeil, vanlige brukerfeil etc for våre oppdragsgivere.

Tilleggstjenester

Servicon kan tilby tilleggstjenster tilpasset oppdragsgivers behov. Eksempler på slike tilleggstjenester er ”på stedet utbytte”, henteservice og andre logistikk løsninger.

Servicon kan utføre ordinære utbytter og ”på stedet utbytte” i hele Norden. Vårt Repair Management System holder oversikt over hvilke utbytteenheter som er tilgjengelige og eventuell aldersforskjell mellom kundens enhet og tilgjengelige utbytteenheter. Fra systemet kan vi også se hvor i utbytteprosessen en enhet befinner seg.

Servicon kan tilby utvidet garanti på utvalgte produkter. Dette er en tjeneste som primært er beregnet på distributører og OEM kunder med behov for tilpassede løsninger. Slike løsninger betinger normalt tilgang på en serienummer database for kontroll av inkluderte enheter.

Henteservice er basert på for kunde fraktfri transport av reparasjon til vårt serviceverksted.

For å ”pusse ut” de Nordiske landegrensene og lage Nordiske konsept har Servicon fokusert på gode logistikkløsninger. Etter at Servicon etablerte en avdeling i Sverige er vi representert innenfor og utenfor EU.

Reparasjon

Servicon har reparasjonsavdelinger I Norge og Sverige. Vi håndterer totalt ca 15000 reparasjoner årlig. Typiske produkter vi reparerer er båndstasjoner, CD brennere, DVD-ROM og brennere, MO (Magnet Optiske drev) CD-ROM lesere, Prosjektorer, NAS løsninger, Monitorer, Public Display, Tv tunere (Satelitt og kabel tv mottakere) Bilstereo og forsterkere.

Avhengig av våre oppdragsgiveres ønsker, kan vi håndtere alle service nivåer fra kun logistikkmessig håndtering til 100% reparasjon. Vi søker et nært samarbeid med våre oppdragsgivere. For å kunne utføre reparasjoner på et profesjonelt nivå er tilgang på teknisk informasjon, test-programvare etc. viktig.

For å sikre en høy reparasjonskvalitet har vi en konstant overvåkning av våre prosedyrer. En konstant søken etter forbedringer er viktig for å være konkurransedyktig og for å være tilpassningsdyktig til stendig endrede behov.

Vårt Repair Management System kan spore alle reparasjoner basert på serienummer, returnummer eller andre parametre. Vi samler og overvåker data om reparasjonsvolum, leveringstider, feilbeskrivelser m.m. I samarbeid med våre oppdragsgivere benytter vi disse data for å strømlinjeforme prosessene og avdekke trender som brukerfeil, epidemiske feil etc.

Vi er klar over at erfaringene vi samler ved å håndtere våre kunders produkter er viktig informasjon. Leveringstid, reservedelsforbruk og feilbeskrivelser er eksempler på informasjon vi har i våre månedsrapporter til våre oppdragsgivere.

Vores samarbejdspartnere

Om os

Konsept

Servicon er et fritstående selskab som tilbyder teknisk service og logistiktjenester til  IT- og elektronikbranchen. Selskabet blev etableret i 1998 med Norden som hjemmemarked.  I dag betjener vi også kunder i andre regioner, både direkte og i samarbejde med partnere.

Tjenesterne inkluderer brugerstøtte og forhandlersupport, reparationer inden for og uden for garanti, opgraderinger, genbrug og genvindingstjenester , reservedelshåndtering, distribution og servicelogistik.  Tjenesterne udføres ofte på vegne af producenterne og omfatter produktgrupper som digitale TV modtagere, TV appareter, projektorer, dataskærme, professionelle skærme,  tapestationer, MO-stationer, PC’er og lydudstyr.

Hovedkontoret og den norske virksomheden holder til i Kongsvinger, 95 km nord-øst for Oslo og 65 km fra Gardermoen Lufthavn. Det øvrige Norden betjenes fra vort værksted- og logistikcenter i Karlstad, Sverige.

Vi har en højt kvalificeret, kvalitetsbevidst og motiveret stab. Til daglig råder disse over veludstyrede værksteder af højeste ESD standard og med state-of-the-art udstyr for diagnostik, BGA lodning, farvekalibrering, isolationstesting, laserjustering m.m.

For yderligere information, kontakt gerne vor markedsafdeling.

Generel kontaktinformation

Åbningstider & telefon (Danmark):
Themes
Supporters
Projects
Customers

kontakt os

Henvendelser til service / support og salg kan fremsættes her:    http://support.servicon-group.com/da

For andre henvendelser, benyt nedenstående formular

    TOP